Bell Schedules

2018-2019 STARS Bell Schedule Students who are enrolled in CISD's STARS program follow the elementary time schedule. 8:15 am - 3:45 pm
Description / Period Start Time End Time Length
Sign in & breakfast 7:45 AM 8:15 AM 30 min
Instructional Block 1 8:15 AM 10:15 AM 120 min
Instructional Block 2 10:15 AM 12:15 PM 120 min
STARS Circle 12:15 PM 12:30 PM 15 min
Lunch/Flex 1 students leave at 1:00 12:30 PM 1:00 PM 30 min
Tutoring for Flex 2 students 1:00 PM 2:00 PM 60 min
Instructional Block 3 1:00 PM 3:00 PM 120 min
End of Course tutorials 3:00 PM 3:45 PM 45 min
2018-2019 DAEP Bell Schedule Students who are placed in CISD's DAEP follow the secondary time schedule. 7:30 am-3:15 pm
Description / Period Start Time End Time Length
Check-In 7:30 AM 7:40 AM 10 min
Morning Restorative Circle 7:40 AM 7:55 AM 15 min
Breakfast 7:55 AM 8:15 AM 20 min
Instruction Block 1 8:15 AM 10:15 AM 120 min
Instruction Block 2 10:15 AM 11:50 AM 95 min
Lunch 11:50 AM 12:20 PM 30 min
Instruction Block 2 12:20 AM 1:00 PM 760 min
Instruction Block 3 1:00 AM 3:00 PM 840 min
Afternoon Reflection Circle 3:00 PM 3:15 PM 15 min